De 40-jarige acteur uit 'Fast & Furious' is omgekomen bij een verkeersongeluk. De entourage heeft het ongeluk bevestigd.

De Hollywoodacteur is zaterdagmiddag omgekomen bij een verkeersongeval in Santa Clarita in Californië. Paul Walker is vooral bekend voor zijn rol in 'Fast & Furious', waarvan momenteel de opnames liepen van de zevende film. Hoe dat nu precies verder zal gaan is nog niet bekendgemaakt.

"Het is met een heel zwaar gemoed dat we moeten bevestigen dat Paul Walker is omgekomen in een tragisch ongeval tijdens een event voor het goede doel van zijn organisatie Reach Out Worldwide," luidt het op zijn Facebookpagina. "Hij was de passagier in de wagen van een vriend, waarin ze allebei omkwamen."

De precieze oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. Zowel Walker als de bestuurder van de wagen kwamen ter plekke om. De wagen is volledig uitgebrand. (Belga/LVR)

De 40-jarige acteur uit 'Fast & Furious' is omgekomen bij een verkeersongeluk. De entourage heeft het ongeluk bevestigd. De Hollywoodacteur is zaterdagmiddag omgekomen bij een verkeersongeval in Santa Clarita in Californië. Paul Walker is vooral bekend voor zijn rol in 'Fast & Furious', waarvan momenteel de opnames liepen van de zevende film. Hoe dat nu precies verder zal gaan is nog niet bekendgemaakt. "Het is met een heel zwaar gemoed dat we moeten bevestigen dat Paul Walker is omgekomen in een tragisch ongeval tijdens een event voor het goede doel van zijn organisatie Reach Out Worldwide," luidt het op zijn Facebookpagina. "Hij was de passagier in de wagen van een vriend, waarin ze allebei omkwamen." De precieze oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. Zowel Walker als de bestuurder van de wagen kwamen ter plekke om. De wagen is volledig uitgebrand. (Belga/LVR)