De Amerikaanse acteur Michael Clarke Duncan, de imposante reus uit de film 'Green Mile' die op 3 september overleed aan de gevolgen van een hartaanval, is maandag onder grote belangstelling begraven In Los Angeles. Onder anderen Tom Hanks, Jay Leno, Vivica A. Fox en Holly Robinson Peete woonden de uitvaartplechtigheid bij.

De 54-jarige acteur speelde in tal van films zoals Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby, Planet Of The Apes, Armageddon en The Whole Nine Yards, maar hij was het meest bekend voor zijn rol als de imposante gevangene op de afdeling terdoodveroordeelden in de film Green Mile (1999) waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg.

De zwarte acteur begon zijn carrière in Hollywood als bodyguard voor beroemdheden als Will Smith. (DB)

De Amerikaanse acteur Michael Clarke Duncan, de imposante reus uit de film 'Green Mile' die op 3 september overleed aan de gevolgen van een hartaanval, is maandag onder grote belangstelling begraven In Los Angeles. Onder anderen Tom Hanks, Jay Leno, Vivica A. Fox en Holly Robinson Peete woonden de uitvaartplechtigheid bij.De 54-jarige acteur speelde in tal van films zoals Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby, Planet Of The Apes, Armageddon en The Whole Nine Yards, maar hij was het meest bekend voor zijn rol als de imposante gevangene op de afdeling terdoodveroordeelden in de film Green Mile (1999) waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg.De zwarte acteur begon zijn carrière in Hollywood als bodyguard voor beroemdheden als Will Smith. (DB)