De eerste trailer van 'Erased', de nieuwste film met 'The Dark Knight'-ster Aaron Eckhart, staat online. Eckhart speelt een CIA-agent, die zich plots middenin een ingewikkeld complot bevindt en opgejaagd wordt door zijn ex-collega's. Om zijn leven en dat van zijn dochter te redden, vlucht hij naar België en probeert daar de waarheid te achterhalen. In de trailer zijn onder andere het Antwerpse Centraal Station en de Beurs in Brussel duidelijk te herkennen.

Aaron Eckhart is al 20 jaar te zien in Hollywoodfilms, waaronder 'Any Given Sunday' en 'Erin Brockovich'. Zijn grote doorbraak kwam er in 2005, toen Eckhart de hoofdrol speelde in 'Thank You For Smoking' en genomineerd werd voor de Golden Globe voor Beste Acteur. Recent was hij ook nog te zien als openbaar aanklager Harvey Dent/ Two-Face in 'The Dark Knight'. (XVdL)

Erased (2013)

De eerste trailer van 'Erased', de nieuwste film met 'The Dark Knight'-ster Aaron Eckhart, staat online. Eckhart speelt een CIA-agent, die zich plots middenin een ingewikkeld complot bevindt en opgejaagd wordt door zijn ex-collega's. Om zijn leven en dat van zijn dochter te redden, vlucht hij naar België en probeert daar de waarheid te achterhalen. In de trailer zijn onder andere het Antwerpse Centraal Station en de Beurs in Brussel duidelijk te herkennen. Aaron Eckhart is al 20 jaar te zien in Hollywoodfilms, waaronder 'Any Given Sunday' en 'Erin Brockovich'. Zijn grote doorbraak kwam er in 2005, toen Eckhart de hoofdrol speelde in 'Thank You For Smoking' en genomineerd werd voor de Golden Globe voor Beste Acteur. Recent was hij ook nog te zien als openbaar aanklager Harvey Dent/ Two-Face in 'The Dark Knight'. (XVdL) Erased (2013)