1. Jupiter Ascending

'Jupiter Ascending' volgt het leven van een jonge vrouw (Mila Kunis) op Aarde die tot grootse dingen is voorbestemd. Een alien daalt neer op Aarde om haar van haar lot op de hoogte te brengen. Een nogal van de pot gerukte sciencefictionfilm van de makers van 'The Matrix'., maar voer voor ruimtefans.

4 februari in de bioscoop

2. The Avengers: Age of Ultron

Het is niet bekend of de tweede Avengers-film van de Marvel Studios ruimte-elementen zal bevatten, maar het is vrijwel zeker dat ruimtefans ook van 'The Avengers: Age of Ultron' zullen smullen.

Verwacht: april 2015

3. Home

Een schattige animatiefilm met een kat genaamd 'Pig', kleurrijke buitenaardse wezens en één groot avontuur.

Verwacht: april 2014

4. Tomorrowland

'Tomorrowland', een Disneyfilm met George Clooney en Hugh Laurie speelt zich niet af in de ruimte, maar wel in een futuristische wereld. De link met de ruimtevaart is echter de nauwe samenwerking die de filmmakers hadden met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. In de trailer is ook een rol weggelegd voor de intussen afgedankte spaceshuttles van de NASA.

Verwacht: mei 2015

5. The Visit

Hoe zou de wereld reageren als er buitenaardse wezens op Aarde zouden landen? Op die vraag zoekt de film 'The Visit' het antwoord. De film, gemaakt in mockumentary-stijl, gaat in 2015 in première op het Sundance Film Festival.

Verwacht: september 2015

6. The Martian

In de nieuwe film van Ridley Scott speelt Matt Damon een NASA-astronaut die op Mars wordt achtergelaten nadat zijn crewleden de Rode Planeet hebben verlaten tijdens een storm. De film is gebaseerd op de bestseller The Martian van Andy Weir uit 2012.

Verwacht: december 2015

7. Ratchet & Clank

De animatiefilm Ratchet & Clank is gebaseerd op de populaire videogame met dezelfde naam. De twee protagonisten, Ratchet en Clank, moeten de Solana Galaxy redden van een kwaadaardige alien.

8. Day of the Triffids

'The Day of the Triffids' is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1951 en gaat over een blindenplaag die de meeste mensen op Aarde infecteert nadat een meteorenzwerm onze planeet voorbijscheert. Om de mensheid te redden, moeten de overlevenden bovendien de strijd aangaan met buitenaardse planten, Triffids genaamd.

9. Star Wars VII: The Force Awakens

De film waar iedereen op zit te wachten...

Verwacht: december 2015

1. Jupiter Ascending'Jupiter Ascending' volgt het leven van een jonge vrouw (Mila Kunis) op Aarde die tot grootse dingen is voorbestemd. Een alien daalt neer op Aarde om haar van haar lot op de hoogte te brengen. Een nogal van de pot gerukte sciencefictionfilm van de makers van 'The Matrix'., maar voer voor ruimtefans.4 februari in de bioscoop2. The Avengers: Age of UltronHet is niet bekend of de tweede Avengers-film van de Marvel Studios ruimte-elementen zal bevatten, maar het is vrijwel zeker dat ruimtefans ook van 'The Avengers: Age of Ultron' zullen smullen. Verwacht: april 20153. HomeEen schattige animatiefilm met een kat genaamd 'Pig', kleurrijke buitenaardse wezens en één groot avontuur. Verwacht: april 20144. Tomorrowland'Tomorrowland', een Disneyfilm met George Clooney en Hugh Laurie speelt zich niet af in de ruimte, maar wel in een futuristische wereld. De link met de ruimtevaart is echter de nauwe samenwerking die de filmmakers hadden met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. In de trailer is ook een rol weggelegd voor de intussen afgedankte spaceshuttles van de NASA. Verwacht: mei 20155. The VisitHoe zou de wereld reageren als er buitenaardse wezens op Aarde zouden landen? Op die vraag zoekt de film 'The Visit' het antwoord. De film, gemaakt in mockumentary-stijl, gaat in 2015 in première op het Sundance Film Festival.Verwacht: september 2015 6. The MartianIn de nieuwe film van Ridley Scott speelt Matt Damon een NASA-astronaut die op Mars wordt achtergelaten nadat zijn crewleden de Rode Planeet hebben verlaten tijdens een storm. De film is gebaseerd op de bestseller The Martian van Andy Weir uit 2012.Verwacht: december 20157. Ratchet & ClankDe animatiefilm Ratchet & Clank is gebaseerd op de populaire videogame met dezelfde naam. De twee protagonisten, Ratchet en Clank, moeten de Solana Galaxy redden van een kwaadaardige alien. 8. Day of the Triffids'The Day of the Triffids' is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1951 en gaat over een blindenplaag die de meeste mensen op Aarde infecteert nadat een meteorenzwerm onze planeet voorbijscheert. Om de mensheid te redden, moeten de overlevenden bovendien de strijd aangaan met buitenaardse planten, Triffids genaamd.9. Star Wars VII: The Force AwakensDe film waar iedereen op zit te wachten...Verwacht: december 2015