THE RULES OF ATTRACTION(2002)

Regie: Roger Avary Vertoning: 9 september, 17u

Tarantinokompaan Roger Avary tekent met deze razend knappe filmische interpretatie van de uitzinnige roman van Bret Easton Ellis de definitieve Generation X-kroniek . Avary dringt met zijn ongeremde kamikazestijl diep door tot de turbulente gevoelens van zijn jeugdige genotzoekers. Een gruwelijk onderschatte film.

AFTERLIFE(2009)

Regie: Hirokazu Kore-Eda Vertoning: 9 september, om 21u30

Prachtige fabel over het leven voor de dood, gedraaid in een naar de documentaire neigende beschouwende stijl. De zone tussen hemel en aarde is hier een plattelandsschooltje waar pas overledenen hun herinneringen induiken om een moment van volmaakt geluk te vinden dat ze tot in de eeuwigheid kunnen koesteren.

THE RULES OF ATTRACTION(2002) Regie: Roger Avary Vertoning: 9 september, 17u Tarantinokompaan Roger Avary tekent met deze razend knappe filmische interpretatie van de uitzinnige roman van Bret Easton Ellis de definitieve Generation X-kroniek . Avary dringt met zijn ongeremde kamikazestijl diep door tot de turbulente gevoelens van zijn jeugdige genotzoekers. Een gruwelijk onderschatte film.AFTERLIFE(2009)Regie: Hirokazu Kore-Eda Vertoning: 9 september, om 21u30 Prachtige fabel over het leven voor de dood, gedraaid in een naar de documentaire neigende beschouwende stijl. De zone tussen hemel en aarde is hier een plattelandsschooltje waar pas overledenen hun herinneringen induiken om een moment van volmaakt geluk te vinden dat ze tot in de eeuwigheid kunnen koesteren.