Jack Nicholson zal niet meer te zien zijn in nieuwe films. De intussen 76-jarige acteur, producer, regisseur en schrijver zegt na een rijkgevulde carrière de filmwereld vaarwel.

Nicholson verwierf vooral faam door z'n rollen als slechterik in onder meer 'The Shining', 'The Departed' en als The Joker in 'Batman'. Met zes Golden Globes in zijn trofeekast groeide hij uit tot één van de meest gerespecteerde acteurs uit de filmwereld.

Volgens ingewijden kan Nicholson z'n tekst niet meer onthouden. Z'n laatste optreden dateert uit 2010; toen speelde hij samen met Reese Witherspoon, Paul Rudd en Owen Wilson in de film 'How Do You Know'. (QSS)

Bekijk enkele hoogtepunten uit Nicholsons acteercarrière:

Jack Nicholson zal niet meer te zien zijn in nieuwe films. De intussen 76-jarige acteur, producer, regisseur en schrijver zegt na een rijkgevulde carrière de filmwereld vaarwel. Nicholson verwierf vooral faam door z'n rollen als slechterik in onder meer 'The Shining', 'The Departed' en als The Joker in 'Batman'. Met zes Golden Globes in zijn trofeekast groeide hij uit tot één van de meest gerespecteerde acteurs uit de filmwereld. Volgens ingewijden kan Nicholson z'n tekst niet meer onthouden. Z'n laatste optreden dateert uit 2010; toen speelde hij samen met Reese Witherspoon, Paul Rudd en Owen Wilson in de film 'How Do You Know'. (QSS) Bekijk enkele hoogtepunten uit Nicholsons acteercarrière: