De opnames vonden plaats in de studio's van Pinewood, in de rand van de Britse hoofdstad. De 71-jarige Ford raakte gewond aan zijn enkel en werd opgenomen in het ziekenhuis John Radcliffe. Hij zou er niet erg aan toe zijn. Een woordvoerder van Disney wilde geen details geven over het incident, maar sommige bronnen verklaarden dat Ford, die in de film Han Solo speelt, gewond raakte bij de deur van de Millenium Falcon, het ruimteschip uit vroegere Star Wars-films.

De opnames van de film gaan tijdens de afwezigheid van de gewonde acteur gewoon door, zegt Disney. J.J. Abrams regisseert "Star Wars: Episode VII", waarvan de opnames in mei in het grootste geheim van start gingen. Het verhaal speelt zich dertig jaar na "Return of the Jedi" af. De film zou normaal in december 2015 wereldwijd in première moeten gaan.(Belga/LP)

De opnames vonden plaats in de studio's van Pinewood, in de rand van de Britse hoofdstad. De 71-jarige Ford raakte gewond aan zijn enkel en werd opgenomen in het ziekenhuis John Radcliffe. Hij zou er niet erg aan toe zijn. Een woordvoerder van Disney wilde geen details geven over het incident, maar sommige bronnen verklaarden dat Ford, die in de film Han Solo speelt, gewond raakte bij de deur van de Millenium Falcon, het ruimteschip uit vroegere Star Wars-films. De opnames van de film gaan tijdens de afwezigheid van de gewonde acteur gewoon door, zegt Disney. J.J. Abrams regisseert "Star Wars: Episode VII", waarvan de opnames in mei in het grootste geheim van start gingen. Het verhaal speelt zich dertig jaar na "Return of the Jedi" af. De film zou normaal in december 2015 wereldwijd in première moeten gaan.(Belga/LP)