De cultklassieker van Stanley Kubrick uit 1968 krijgt in Engeland een heruitgave op 28 november. Naar aanleiding van deze heuglijke dag, lanceert het Britse filminstituut in samenwerking met Warner Bros. een splinternieuwe trailer voor de prent. De meest iconische momenten uit de film worden in deze trailer belicht. Vooral de rol van HAL 9000, de bombastische soundtrack en zinderende sfeer krijgen een hoofdrol in de nieuwe trailer.

Het BFI toont de legendarische film in het licht van hun "Sci-Fi: Days of Fears and Wonder" seizoen. Ook klassiekers zoals 'A Clockwork Orange' and 'Brazil' worden gescreend tijdens deze themadagen. (LP)

De cultklassieker van Stanley Kubrick uit 1968 krijgt in Engeland een heruitgave op 28 november. Naar aanleiding van deze heuglijke dag, lanceert het Britse filminstituut in samenwerking met Warner Bros. een splinternieuwe trailer voor de prent. De meest iconische momenten uit de film worden in deze trailer belicht. Vooral de rol van HAL 9000, de bombastische soundtrack en zinderende sfeer krijgen een hoofdrol in de nieuwe trailer. Het BFI toont de legendarische film in het licht van hun "Sci-Fi: Days of Fears and Wonder" seizoen. Ook klassiekers zoals 'A Clockwork Orange' and 'Brazil' worden gescreend tijdens deze themadagen. (LP)