"Ik was te hard aan het springen, maar alles gaat goed nu", relativeert de zanger het voorval in een filmpje op Facebook. De pols is verstuikt, maar verder gaat alles prima met de zanger. Het geplande optreden in Duitsland kan zoals gepland doorgaan. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

I-Octane was een van de grote namen op het festival in de Kempense gemeente Geel. Aan het einde van het optreden van de zanger leek het even goed fout te gaan. Zo begon de artiest hevig te springen en kwam terecht naast het podium. Gelukkig bleef de lichamelijke schade beperkt. (LVR)

"Ik was te hard aan het springen, maar alles gaat goed nu", relativeert de zanger het voorval in een filmpje op Facebook. De pols is verstuikt, maar verder gaat alles prima met de zanger. Het geplande optreden in Duitsland kan zoals gepland doorgaan. Dat schrijft Het Nieuwsblad.I-Octane was een van de grote namen op het festival in de Kempense gemeente Geel. Aan het einde van het optreden van de zanger leek het even goed fout te gaan. Zo begon de artiest hevig te springen en kwam terecht naast het podium. Gelukkig bleef de lichamelijke schade beperkt. (LVR)