Els de Schepper is de eerste niet-Franstalige die ooit zo'n prijs wint, aldus een persmededeling van het bureau voor podium- en mediaproducties Goedenavond.

Het Festival International du Rire is een jaarlijks festival dat in 1981 werd opgestart. De winnaar van het festival krijgt de titel "Poulain du Rire". Na een doorgedreven selectieprocedure mochten uit 120 kandidaten acht gelukkigen aantreden op het hoofdpodium.

De hele week stonden de kandidaten tegenover elkaar voor het publiek in kwart- en halve finales. De finale werd uiteindelijk gewonnen door de Belgische cabaretière.(Belga/LP)

Els de Schepper is de eerste niet-Franstalige die ooit zo'n prijs wint, aldus een persmededeling van het bureau voor podium- en mediaproducties Goedenavond. Het Festival International du Rire is een jaarlijks festival dat in 1981 werd opgestart. De winnaar van het festival krijgt de titel "Poulain du Rire". Na een doorgedreven selectieprocedure mochten uit 120 kandidaten acht gelukkigen aantreden op het hoofdpodium. De hele week stonden de kandidaten tegenover elkaar voor het publiek in kwart- en halve finales. De finale werd uiteindelijk gewonnen door de Belgische cabaretière.(Belga/LP)