De uitgeverij van het boek, Flatiron Books, heeft het nieuws van de publicatie bekendgemaakt aan het persbureau AP. Zo zal 'The Secret Lives of Twin Peaks' een beeld scheppen over de inwoners van het mysterieuze stadje dat centraal stond in de bekende televisieserie, die in 1991 van het scherm verscheen. Het boek zal, net als de nieuwe afleveringen die er binnenkort aankomen, een verhaal brengen waar de serie gestopt is.

Het boek zal geschreven worden door mede-bedenker Mark Frost. De schrijver zal ook meeschrijven aan de serie die in 2016 op het scherm zou moeten verschijnen. (LVR)

De uitgeverij van het boek, Flatiron Books, heeft het nieuws van de publicatie bekendgemaakt aan het persbureau AP. Zo zal 'The Secret Lives of Twin Peaks' een beeld scheppen over de inwoners van het mysterieuze stadje dat centraal stond in de bekende televisieserie, die in 1991 van het scherm verscheen. Het boek zal, net als de nieuwe afleveringen die er binnenkort aankomen, een verhaal brengen waar de serie gestopt is. Het boek zal geschreven worden door mede-bedenker Mark Frost. De schrijver zal ook meeschrijven aan de serie die in 2016 op het scherm zou moeten verschijnen. (LVR)