Het prentenboek vertelt over Richards' grootvader, Theodore Augustus Dupree, beter bekend als 'Gus'. De jazzmuzikant bracht zijn kleinzoon voor het eerst in contact met muziek. De tekeningen voor het boek worden gemaakt door Theodora, de dochter van Richards.

'Ik ben pas voor de vijfde keer opa geworden, ik weet dus waarover ik spreek', zei Richards. 'De speciale band tussen kinderen en hun grootouders is uniek en moet gekoesterd worden. Dit verhaal gaat over een van die magische momenten. Ik hoop dat ik een even goede grootvader ben als Gus voor mij was.'

De titel van het verhaal luidt 'Gus and Me: The Story of My Granddad and My First Guitar'. Het boek verschijnt nog dit jaar. (Belga/LP)

Het prentenboek vertelt over Richards' grootvader, Theodore Augustus Dupree, beter bekend als 'Gus'. De jazzmuzikant bracht zijn kleinzoon voor het eerst in contact met muziek. De tekeningen voor het boek worden gemaakt door Theodora, de dochter van Richards. 'Ik ben pas voor de vijfde keer opa geworden, ik weet dus waarover ik spreek', zei Richards. 'De speciale band tussen kinderen en hun grootouders is uniek en moet gekoesterd worden. Dit verhaal gaat over een van die magische momenten. Ik hoop dat ik een even goede grootvader ben als Gus voor mij was.' De titel van het verhaal luidt 'Gus and Me: The Story of My Granddad and My First Guitar'. Het boek verschijnt nog dit jaar. (Belga/LP)