Hoewel het laatste boek 'Harry Potter en de Relieken van de Dood' al dateert uit 2007 blijft J.K. Rowling verhalen schrijven die zich situeren in de tovenaarswereld. Er zijn geen plannen om de zeven boeken nog opvolging te geven, maar dat weerhoudt haar niet om kortverhalen te schrijven rond personages uit de succesreeks.

In een mail naar de Pottermore.com-lezers, een website over de wereld van Harry Potter, liet de schrijfster weten dat ze de twaalf dagen voor kerstavond elke dag een verhaal online zal zetten. Volgens de Volkskrant zal ze onder meer focussen op één van de rivalen van haar hoofdpersonage, namelijk Draco Malfidus.

Op 12 december zal het eerste verhaal de wijde wereld worden ingestuurd. (AB)

Hoewel het laatste boek 'Harry Potter en de Relieken van de Dood' al dateert uit 2007 blijft J.K. Rowling verhalen schrijven die zich situeren in de tovenaarswereld. Er zijn geen plannen om de zeven boeken nog opvolging te geven, maar dat weerhoudt haar niet om kortverhalen te schrijven rond personages uit de succesreeks.In een mail naar de Pottermore.com-lezers, een website over de wereld van Harry Potter, liet de schrijfster weten dat ze de twaalf dagen voor kerstavond elke dag een verhaal online zal zetten. Volgens de Volkskrant zal ze onder meer focussen op één van de rivalen van haar hoofdpersonage, namelijk Draco Malfidus. Op 12 december zal het eerste verhaal de wijde wereld worden ingestuurd. (AB)