De korte verhalen, die tegelijkertijd verschijnen in acht talen, geven een inkijk in de geheimen van de wereld van Harry Potter en bieden de gelegenheid meer te weten te komen over de toverschool Zweinstein, en het leven van invloedrijke tovenaars en magische wezens. Rowling deelt ook persoonlijke herinneringen aan de ontstaansgeschiedenis van figuren en plaatsen.

Enkele weken geleden beleefde het toneelstuk "Harry Potter and the Cursed Child" ("Harry Potter en het Vervloekte Kind") zijn première in Londen. In november komt de film "Fantastic Beasts And Where To Find Them" in de zalen. Dat is een spin-off van de filmreeks over Harry Potter en heeft Eddie Redmayne in de hoofdrol. (Belga)

De korte verhalen, die tegelijkertijd verschijnen in acht talen, geven een inkijk in de geheimen van de wereld van Harry Potter en bieden de gelegenheid meer te weten te komen over de toverschool Zweinstein, en het leven van invloedrijke tovenaars en magische wezens. Rowling deelt ook persoonlijke herinneringen aan de ontstaansgeschiedenis van figuren en plaatsen. Enkele weken geleden beleefde het toneelstuk "Harry Potter and the Cursed Child" ("Harry Potter en het Vervloekte Kind") zijn première in Londen. In november komt de film "Fantastic Beasts And Where To Find Them" in de zalen. Dat is een spin-off van de filmreeks over Harry Potter en heeft Eddie Redmayne in de hoofdrol. (Belga)