Het nieuwe hoofdstuk is geschreven vanuit het perspectief van prinses Arianne Martell, de oudste dochter van Prins Doran Martell. In het fragment maakt ze een reis naar de Stormlands, waar ze een alliantie wil sluiten met twee mannen die verbonden zijn met de Targaryens. Arianne komt niet voor in de serie, en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Het personage werd afgevoerd in het voordeel van haar broer Trystane Martell.

De release van 'The Winds of Winter' werd al enkele keren verschoven . Bij de publicatie van het nieuwe hoofdstuk benadrukte Martin nog eens dat de onthulling van het fragment niet betekent dat het boek bijna voltooid is. (EL)

Het nieuwe hoofdstuk is geschreven vanuit het perspectief van prinses Arianne Martell, de oudste dochter van Prins Doran Martell. In het fragment maakt ze een reis naar de Stormlands, waar ze een alliantie wil sluiten met twee mannen die verbonden zijn met de Targaryens. Arianne komt niet voor in de serie, en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Het personage werd afgevoerd in het voordeel van haar broer Trystane Martell. De release van 'The Winds of Winter' werd al enkele keren verschoven . Bij de publicatie van het nieuwe hoofdstuk benadrukte Martin nog eens dat de onthulling van het fragment niet betekent dat het boek bijna voltooid is. (EL)