"Dhee" de naam van de strip, vertelt het verhaal van het meisje Dhee, dat verliefd wordt op een andere vrouw. De druk op haar vanuit de samenleving om te veranderen is enorm. Ze vraagt aan haar lezers wat ze moet doen: zelfmoord plegen, trouwen om haar familie gelukkig te maken, het land ontvluchten of blijven en niet toegeven aan de druk. De strip zal uitgedeeld worden op manifestaties voor de rechten van holebi's.

Boys of Bangladesh, de grootste organisatie voor de rechten van holebi's in het land, organiseerde zaterdag de lancering van "Dhee". "Met Dhee willen we de perceptie op holebi's veranderen. We moeten vrij zijn te houden van wie we willen", luidt het. (Belga)

"Dhee" de naam van de strip, vertelt het verhaal van het meisje Dhee, dat verliefd wordt op een andere vrouw. De druk op haar vanuit de samenleving om te veranderen is enorm. Ze vraagt aan haar lezers wat ze moet doen: zelfmoord plegen, trouwen om haar familie gelukkig te maken, het land ontvluchten of blijven en niet toegeven aan de druk. De strip zal uitgedeeld worden op manifestaties voor de rechten van holebi's. Boys of Bangladesh, de grootste organisatie voor de rechten van holebi's in het land, organiseerde zaterdag de lancering van "Dhee". "Met Dhee willen we de perceptie op holebi's veranderen. We moeten vrij zijn te houden van wie we willen", luidt het. (Belga)