Dimitri Leue, curator van de Boekenbeurs 2015, heeft de perfecte manier gevonden om zijn doelpubliek aan te spreken. Hij pende nieuwe lyrics neer op de tonen van Drank & Drugs en nam een bijhorende videoclip, inclusief likkende danseressen en prachtige Word Art, op.

Leue gaat samen met Creatief Schrijven vzw en Boek.be op zoek naar jongeren met een pittige pen. Iedereen tussen 12 en 16 jaar kan tot 20 oktober een tekst insturen op www.Azertyfactor.be/kansen.

Dertig geselecteerden ontvangen een uitnodiging om op 3 november op de Boekenbeurs een inspiratiesessie te volgen bij jeugdauteur Dirk Bracke en zijn uitdaging aan te gaan: schrijf op een paar uur tijd een nieuw verhaal en breng dat live op de Boekenbeurs voor een publiek. Onder meer juryvoorzitter Sylvia Van Driessche, auteur en ex-hoofdredacteur van Joepie, geeft ter plekke feedback. Kruip snel in de pen! (LP)

Dimitri Leue, curator van de Boekenbeurs 2015, heeft de perfecte manier gevonden om zijn doelpubliek aan te spreken. Hij pende nieuwe lyrics neer op de tonen van Drank & Drugs en nam een bijhorende videoclip, inclusief likkende danseressen en prachtige Word Art, op. Leue gaat samen met Creatief Schrijven vzw en Boek.be op zoek naar jongeren met een pittige pen. Iedereen tussen 12 en 16 jaar kan tot 20 oktober een tekst insturen op www.Azertyfactor.be/kansen. Dertig geselecteerden ontvangen een uitnodiging om op 3 november op de Boekenbeurs een inspiratiesessie te volgen bij jeugdauteur Dirk Bracke en zijn uitdaging aan te gaan: schrijf op een paar uur tijd een nieuw verhaal en breng dat live op de Boekenbeurs voor een publiek. Onder meer juryvoorzitter Sylvia Van Driessche, auteur en ex-hoofdredacteur van Joepie, geeft ter plekke feedback. Kruip snel in de pen! (LP)