Michael Blake is het best bekend voor boek Dances With Wolves dat in 1990 verfilmd werd door Kevin Costner. Blake schreef het scenario van de prent en rijfde daar heel wat prijzen mee binnen.

Ook The Holy Road, Airman Mortensen, Marching to Valhalla, Indian Yell, Twelve The King en het autobiografische werk Like A Running Dog zijn van zijn hand. De manager en producer van Blake, Daniel Ostroff, werkt momenteel aan het vervolg op Dances With Wolves, genaamd The Holy Road.

Zijn vrouw en drie kinderen vragen om privacy. Wie een gift wil doen, kan ISPMB steunen. Deze organisatie beschermt de wilde paarden in Amerika. Naast de steun voor Native Americans waren wilde paarden een van zijn grootste passies. (LP)

Michael Blake is het best bekend voor boek Dances With Wolves dat in 1990 verfilmd werd door Kevin Costner. Blake schreef het scenario van de prent en rijfde daar heel wat prijzen mee binnen. Ook The Holy Road, Airman Mortensen, Marching to Valhalla, Indian Yell, Twelve The King en het autobiografische werk Like A Running Dog zijn van zijn hand. De manager en producer van Blake, Daniel Ostroff, werkt momenteel aan het vervolg op Dances With Wolves, genaamd The Holy Road.Zijn vrouw en drie kinderen vragen om privacy. Wie een gift wil doen, kan ISPMB steunen. Deze organisatie beschermt de wilde paarden in Amerika. Naast de steun voor Native Americans waren wilde paarden een van zijn grootste passies. (LP)