'Outlaw Pete', zo gaat de graphic novel van Bruce Springsteen heten. De naam is meteen ook een verwijzing naar een nummer van de zanger. Het verhaal in de graphic novel is geïnspireerd op de tekst van het nummer van Springsteen uit 2009. Voor deze song liet Springsteen zich zelf ook inspireren door een kinderboek uit de jaren 50 'Brave Cowboy Bill'.

De graphic novel zal gelanceerd worden op 4 november en wordt uitgebracht door Simon & Schuster. Bruce Springsteen zelf is verantwoordelijk voor de tekst, de illustraties zijn van de hand van Frank Caruso. Dat schrijft NME. Volgens een persbericht over de graphic novel gaat het verhaal over een 'evil' baby die banken overvalt. Maar een gevoel van schuld komt over hem heen en hij gaat nadenken over geloof, zondes en vrije wil. Volgens Bruce zelf gaat het over een man die vecht tegen zijn zondes en hier van wil loskomen. (LVR)

'Outlaw Pete', zo gaat de graphic novel van Bruce Springsteen heten. De naam is meteen ook een verwijzing naar een nummer van de zanger. Het verhaal in de graphic novel is geïnspireerd op de tekst van het nummer van Springsteen uit 2009. Voor deze song liet Springsteen zich zelf ook inspireren door een kinderboek uit de jaren 50 'Brave Cowboy Bill'. De graphic novel zal gelanceerd worden op 4 november en wordt uitgebracht door Simon & Schuster. Bruce Springsteen zelf is verantwoordelijk voor de tekst, de illustraties zijn van de hand van Frank Caruso. Dat schrijft NME. Volgens een persbericht over de graphic novel gaat het verhaal over een 'evil' baby die banken overvalt. Maar een gevoel van schuld komt over hem heen en hij gaat nadenken over geloof, zondes en vrije wil. Volgens Bruce zelf gaat het over een man die vecht tegen zijn zondes en hier van wil loskomen. (LVR)