Stand-up comedian Alex Agnew stopt met comedy en gaat zich concentreren op zijn band Diablo Blvd. Dat heeft het management van Agnew bekendgemaakt. Agnew neemt afscheid van de comedyplanken met een éénmalige zaalshow in het Antwerpse Sportpaleis op 25 oktober 2013 onder de titel 'The Legend Ends'. Nadien wil hij zich helemaal toeleggen op zijn band Diablo Blvd., een hard-rock/metalband.

Agnew sluit echter niet uit dat hij ooit terugkeert als comedian. In een persbericht luidt het: 'Wanneer keert Alex Agnew terug als comedian? We weten het echt niet. Maar algemeen wordt aangenomen dat het lang kan duren'. (Belga/DB)

Stand-up comedian Alex Agnew stopt met comedy en gaat zich concentreren op zijn band Diablo Blvd. Dat heeft het management van Agnew bekendgemaakt. Agnew neemt afscheid van de comedyplanken met een éénmalige zaalshow in het Antwerpse Sportpaleis op 25 oktober 2013 onder de titel 'The Legend Ends'. Nadien wil hij zich helemaal toeleggen op zijn band Diablo Blvd., een hard-rock/metalband. Agnew sluit echter niet uit dat hij ooit terugkeert als comedian. In een persbericht luidt het: 'Wanneer keert Alex Agnew terug als comedian? We weten het echt niet. Maar algemeen wordt aangenomen dat het lang kan duren'. (Belga/DB)