De 39-jarige Alex Agnew kondigde recentelijk aan dat hij een punt zet achter zijn comedy-carrière, om zich volledig te concentreren op zijn hard-rock/metalband Diablo Blvd. De éénmalige afscheidsshow in het Antwerpse Sportpaleis, op 25 oktober 2013, is volledig uitverkocht. Daarom heeft Agnew een tweede show ingelast de dag nadien, op zaterdag 26 oktober. De voorverkoop is intussen van start gegaan.

In 2011 leverde de grofgebekte Antwerpenaar een reeksje van vijf voorstellingen, telkens in een bomvol Sportpaleis. Zijn afscheidsshows krijgen de titel 'The Legend Ends'. (DB)

De 39-jarige Alex Agnew kondigde recentelijk aan dat hij een punt zet achter zijn comedy-carrière, om zich volledig te concentreren op zijn hard-rock/metalband Diablo Blvd. De éénmalige afscheidsshow in het Antwerpse Sportpaleis, op 25 oktober 2013, is volledig uitverkocht. Daarom heeft Agnew een tweede show ingelast de dag nadien, op zaterdag 26 oktober. De voorverkoop is intussen van start gegaan. In 2011 leverde de grofgebekte Antwerpenaar een reeksje van vijf voorstellingen, telkens in een bomvol Sportpaleis. Zijn afscheidsshows krijgen de titel 'The Legend Ends'. (DB)