Win festivaltickets

Knack Focus trakteert op duotickets voor Antilliaanse Feesten, Micro Festival, Jazz Middelheim en Esperanzah!

Win festivaltickets

© Hugues Thibaut

5x2 tickets + 1x2 combitickets Esperanzah!

Als u maar niet genoeg krijgt van onze Waalse buren én goede muziek kunt u in de schaduw van de abdij van Floreffe genieten van het beste van o.a. St Germain en Manu Chao. Wij mogen 5 duo's voor één dag naar keuze naar Esperanzah! sturen en ook een duo-combiticket (5-7/08) weggeven.

5x2 tickets Micro Festival

U roept nog steeds te pas en te onpas 'doureuh'? U trotseert onbevreesd onze zompige taalgrens? Dat treft! Op het Luikse Micro Festival kunt u zowel Belgisch als internationaal talent ontdekken zonder daarbij vertrappeld te worden door duizenden andere festivalgangers. 2 duo's voor vrijdag 5/8 én 3 duo's voor zaterdag 6/8? Ben ouais!

5x2 tickets Antilliaanse Feesten

Op vrijdag 12 en zaterdag 13/8 waant u zich in de Hoogstraatse Blauwbossen even op een exotisch eiland. Zin in een broeierige avond Antilliaanse Feesten met opzwepende beats en cocktails? Wij mogen 2 duo's voor 12/8 en 3 duo's voor 13/8 blij maken.

4x2 tickets Jazz Middelheim

Jazz Middelheim is aan zijn 35e editie toe en dat wordt van 12/8 tot 15/8 gevierd met kleppers als Patti Smith, Ludovico Einaudi en Avishai Cohen. Wij mogen u verblijden met duotickets voor maar liefst elke festivaldag. Go to it, o jazzmen!

Onze partners