Win concerttickets en games

Win duotickets voor het uitverkochte concert van Trixie Whitley in de AB en de passage van Titus Andronicus in de Nijdrop. Voor gamers hebben we de nieuwe Assassin's Creed en Divinity: Original Sin in de aanbieding.

Win concerttickets en games

Trixie Whitley © Thomas Sweertvaegher

1x Assassin's Creed: Syndicate - Charing Cross Edition

Wij mogen 1 exemplaar weggeven van de Charing Cross Edition voor PS4, met twee extra missies.

5x2 Titus Andronicus @ Nijdrop

'Een 29 tracks tellende rockopera van 93 minuten die klinkt als punk', zo omschreef onze recensent The Most Lamentable Tragedy, de recentste worp van het Amerikaanse Titus Andronicus. U kunt hen live meepikken op 19/11 in de Nijdrop in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

1x2 Trixie Whitley @ AB

De twee passages van Trixie Whitley in de Ancienne Belgique in Brussel zijn al helemaal uitverkocht. Wij mogen 1 duoticket voor het concert van 1/12 weggeven. En u krijgt er nog een gesigneerde poster bij, een nog exclusiever canvas met het artwork van Whitleys nieuwe cd én die cd zelf, Porta Bohemica.

3x Divinity: Original Sin

Virtueel vertier van hier. Divinity: Original Sin is een role-playing game van de Belgische studio Larian, die in deze Enhanced Edition helemaal klaargestoomd is voor de next-gen consoles. Wij mogen 3 exemplaren voor PS4 weggeven.

Onze partners