Focus trakteert op platen, dvd's en feestjes

Win een dvd van The Bridge, een vet nieuwjaarsfeestje in de MOD of een lp van The Weeknd

Focus trakteert op platen, dvd's en feestjes

Beauty Behind The Madness - The Weeknd © -

5 x The Bridge 3

Saga Norén is terug, zij het deze keer zonder lijk aan de beroemde Øresundbrug, en zonder haar Deense maatje Martin Rohde. Om dat goed te maken kunt u met de dvd van seizoen 3 van The Bridge een heuse Porsche winnen, niet zo'n Pino - Porsche in name only - waar Karel De Gucht mee rondtuft, maar een heuse 911 uit 1977, net zoals die van Saga. Wij mogen 5 dvd's van The Bridge 3 weggeven.

3 x 2 Muziekodroom New Year's Eve

De Muziekodroom in Hasselt wuift op 31/12 het oude jaar uit met vette platen en dito dj's: The Whatevers, u bekend van de ­Whatever-feestjes, Eppo Janssen, u bekend tout court, en lokale held Crapulio Iglesias, u allicht minder bekend, maar hij heeft zijn naam mee. Wij mogen 3 duotickets weg­geven voor die avond, plus - het is ook wijn als er bubbels zijn - een fles Musa Cava.

10 x lp The Weeknd

Al uit sinds de zomer, maar vanaf vrijdag 18/12 kersvers van de vinylpers: Beauty behind the Madness van The Weeknd, met onder meer Can't Feel My Face, zijn eerste nummer-éénhit in de States. Wij mogen 10 lp's van Beauty behind the Madness weggeven.

Onze partners