Focus trakteert op een Iggy Pop-luistersessie

Op 18 maart komt het nieuwe album van Iggy Pop uit. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor een exclusieve luistersessie, een week eerder, in de Ancienne Belgique. Plus: win games van Assassin's Creed Chronicles: Trilogy.

Focus trakteert op een Iggy Pop-luistersessie

© /

5x2 luistersessie Iggy Pop

Hoe later op de levensavond, hoe schoner het volk. Voor zijn nieuwe plaat, Post Pop Depression, werkte Iggy Pop samen opper-Queen of the Stone Age Josh Homme, die de groep vervolledigde met zijn collega-Queen Dean Fertita (die dubbelt in The Dead Weather) en Arctic Monkeys-drummer Matt Helders. De plaat komt uit op 18/3, wij mogen 5 duotickets weggeven voor een exclusieve luistersessie van Post Pop Depression, op 10/3 om 20 uur in Huis 23 van de Ancienne Belgique.

3x Assassin's Creed Chronicles: Trilogy

Perfectioneer de sluipmoordenaar in uzelf. In deze spin-off van de kaskrakende gamereeks Assassin's Creed trekt u naar China ten tijde van de Ming-dynastie, koloniaal India en Rusland in de nasleep van de Oktoberrevolutie. Wij mogen 3 exemplaren van Assassin's Creed Chronicles: Trilogy voor PlayStation 4 weggeven. Onze kop eraf als dat geen schone cadeau is.

Onze partners