Focus trakteert op dvd's, concerttickets en games

Win concerttickets voor Piano_anders in Hasselt, dvd's van Dheepan en games van 'This War of Mine: The Little Ones'.

Focus trakteert op dvd's, concerttickets en games

Dheepan. © gf

25x2 tickets Piano_anders met Jan Swerts

Op deze zesde editie van Piano_anders mogen ­Katrien Verfaillie en Bart Arnand tonen hoe zij, in de voetsporen van onder meer ­Michael Nyman, Philip Glass, Ludovic Einaudi, Yann Tiersen en ­Ryuchi Sakamoto, al dan niet wohltemperiert met het ­klavier omgaan. Ook niet vies van een eigen toets: Jan Swerts, hier enkele jaren geleden met vier sterren ­gehonoreerd voor Anatomie van de ­melancholie. Hij presenteert in avant-première zijn nieuwe album Schaduwland. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor Piano_anders #6, op zaterdag 20/2 in cc Hasselt.

10 x dvd Dheepan

Een prijsbeest, dit drama over een Tamiltijger die met de hulp van een mensensmokkelaar in Parijs belandt: Jacques Audiard - u ook bekend als de ­regisseur van De rouille et d'os - haalde er vorig jaar in Cannes de Gouden Palm mee binnen. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Dheepan.

3x This War of Mine: The Little Ones voor PS4

Overleven in een oorlog, maar nu eens niet met de knuisten of de AK. In deze game bent u een anonieme voetnoot in de immer bloedige grote geschiedenis: deze of gene onschuldige burger die tussen het ­oorlogsgeweld gevangen zit. Bepaald geen ­kinderspel, zo'n heel klein beetje oorlog, of wat had u gedacht? Wij mogen 3 exemplaren van This War of Mine: The Little Ones voor PS4 weggeven.

Onze partners