Focus trakteert op cd's, vinyls en festivaltickets

Win dubbelcd's van Elvis, vinyls van La Roux en duotickets voor Deep in the Woods.

Focus trakteert op cd's, vinyls en festivaltickets

© gf

5 dikke plakken La Roux

Hadden wij u al gezegd hoe goed wij Trouble in Paradise, de nieuwe La Roux, vinden? Wij hadden u dat al gezegd: 'Bloot, zweet en tranen op het ritme van een analoog-digitale soundtrack waarvoor Jackson de mosterd ging halen bij de poppunk.' Bereid u alvast voor op haar passage later dit jaar in de Botanique: wij mogen 5 x Trouble in Paradise - nu verkrijgbaar! - weggeven, op vinyl!

5 keer een dubbele Elvis

Who's the King? Zeker in augustus kan daar geen twijfel over bestaan. Dit jaar wordt de overlijdensdatum van Elvis Presley opgeluisterd met een Legacy Edition van That's the Way It Is, een dubbel-cd met als extra onder meer een integrale liveset uit zijn eerste passage in Las Vegas. Wij mogen 5 exemplaren weggeven. Viva!

iTunes link: https://itunes.apple.com/be/album/thats-way-it-is-legacy-edition/id893744986

artist website: www.elvis.com

5 duotickets voor Deep in the Woods

Volgens de jonge Nick Cave swingden daar ook andere dingen, maar Deep in the Woods is tegenwoordig in elk geval een uniek festival met dit jaar onder meer Sinkane, Marissa Nadler, Delvis, Madensuyu, Oaktree, Cousins en Pink Mountain Tops. Deep in the Woods 2014 is al volledig uitverkocht, maar wij mogen nog 5 x 2 tickets weggeven (overnachting niet inclusief).

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet u geregistreerd of aangemeld (indien reeds geregistreerd) zijn op deze site.

U kan alleen maar deelnemen als u ook geabonneerd bent.

Onze partners