Focus trakteert: gastronomisch tafelen bij The Jane op WECANDANCE & concerttickets

De festivalzomer is nog lang niet gedaan. Deze week trakteren we met tickets voor Belle & Sebastian in het Openluchttheater Rivierenhof en met festivalkost die je bijna nergens anders tegenkomt dan op WECANDANCE.

Focus trakteert: gastronomisch tafelen bij The Jane op WECANDANCE & concerttickets

© .

2x2 tickets The Jane @ WECANDANCE

Als u ook maar enigszins hip bent, hoeven we u ongetwijfeld niet meer te vertellen dat het strand van Zeebrugge op zaterdag 13 en zondag 14/8 dé plek bij uitstek is voor de ultieme fashion-meets-food-meets-festival-ervaring. Terwijl u het mulle Noordzeezand tussen uw tenen voelt kriebelen, kunt u in uw mooiste outfit genieten van de plaatjes van o.a. Dixon, Jamie Jones en DJ Tennis. Met een beetje geluk kunt u daarnaast nog aanschuiven bij Sergio Herman voor een aantal bijzonder sexy geregjes. Wij mogen voor beide festivaldagen van WECANDANCE één The Jane-duoticket wegschenken.

5x2 tickets Belle and Sebastian

Hoog bezoek in het Openluchttheater Rivierenhof op zondag 14/8. Nadat de Schotse indiepoppers van Belle and Sebastian vorig jaar noodgedwongen hun Europese tour cancelden, tekenen ze dit jaar - in blakende gezondheid - voor een luisterrijke avond in een feeëriek decor. Tijs Delbeke aka Nightman trapt de avond af. 5x2 tickets liggen hier op u te wachten.

Onze partners