Actuele Thema's »

Top 100 beste tv-series sinds 2000!

dinsdag 12 april 2011 om 17u22

We stellen u met enige trots voor: De Beste Tv-Series sinds 2000, een speciale editie van Knack Focus van honderd pagina’s dik met een lijst van de beste honderd tv-series die in het afgelopen decennium gemaakt zijn. Een kijkgids die geen moment te vroeg komt, want er is in de voorbije jaren wel wat op televisie te zien geweest.

Toen The Sopranos eind 1999 op het Amerikaanse kleine scherm kwam, begon er een waar gouden tijdperk voor de liefhebbers van kwaliteitsfictie op tv, met tientallen series die het voorbeeld van Tony & co volgden en uitdagende verhalen rond complexe personages brachten.

In deze rijk geïllustreerde special hebben wij de beste tv-series van 2000 en later op een rij gezet, een rangschikking die natuurlijk subjectief is, maar tegelijk ook een goed beeld geeft van wat er allemaal aan moois gemaakt is.

Het nummer ligt nu in de (kranten)winkel en in alle vestigingen van Fnac, en kost € 7,95 (€ 3,95 voor Fnacleden). U krijgt er bovendien zes bonnen bij waarmee u bij Fnac telkens 20 procent korting krijgt op een dvd-box van een serie naar keuze uit de top100.

Knack Focus-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

Sven De Schutter | 19 april 2011

Ik wil jullie feliciteren met dit prachtige nummer, heb enorm genoten van jullie overzicht, al hoef ik het niet met alles eens te zijn (Lost!?). Ik heb wel het gevoel dat jullie eigenlijk geen 100 goede series vonden, de laatste zijn duidelijk opvullertjes (Code 37 haha). Dus is het maar al te jammer dat één van de beste BBC-reeksen van de laatste jaren ontbreekt, het meeslepende en bijzonder innemende Cranford. Dat die zelfs geen plaatsje in de top 100 wist binnen te slepen, kan alleen maar komen doordat jullie de serie niet kennen.

Ongepast?

 

Reageer

Meeste reacties