Clouseau gaat dansen in nieuwe show

Clouseau gaat dansen in nieuwe show

Vanavond speelt Clouseau de langverwachte nieuwe show: 'Clouseau Danst' in het Sportpaleis in Antwerpen. Het is het eerste van drie concerten. Zoals de titel belooft gaan ze naast zingen dus ook voor het eerst zelf dansen en daar hebben ze wekenlang voor gerepeteerd.Het wordt een show vol muziek en dans. En dat is geen makkelijke combinatie. De twee broers hebben dan ook weken intensief gerepeteerd met choreografen. "Ik denk niet dat de combinatie zo zwaar is, maar op onze leeftijd plots wel", vertelt Kris Wauters.


Video: Kirk Douglas viert 100ste verjaardag

Video: Kirk Douglas viert 100ste verjaardag

De legendarische Hollywoodacteur Kirk Douglas viert vandaag zijn 100ste verjaardag. Hij is de geschiedenis ingegaan als de slaaf Spartacus, maar hij speelde nog in meer dan negentig andere films. Hij stond ook bekend als vrouwenversierder, met zijn doordringende blik en het putje in zijn kin. Douglas kreeg vier kinderen, onder wie de bekende acteur Michael Douglas.


Heeft Maarten Breckx trouwplannen?

Heeft Maarten Breckx trouwplannen?

VTM NIEUWS-anker Elke Pattyn zette collega Maarten Breckx even met de mond vol tanden tijdens de uitzending van deze middag. Wanneer die aankondigde dat Kevin De Bruyne ging trouwen, vroeg Elke: "Brengt dit jou op ideeën, Maarten?". Waarna een lange stilte volgde en uiteindelijk "geen commentaar".


Dit is de jongste brouwer (15) van ons land

Dit is de jongste brouwer (15) van ons land

Jan Panneels is de jongste brouwer van ons land. Hij is nog maar 15, maar stelt toch al zijn eerste eigen bier voor. Hij startte hiervoor een crowdfunding op en haalde al 4.000 euro op. Het bier zal de naam Janimal krijgen. Jammer maar helaas, zelf mag Jan nog niet van zijn bier drinken, daarvoor moet hij nog enkele maanden wachten tot hij zestien jaar is.


Rode Neuzen Dag brengt meer dan 4 miljoen euro op

Rode Neuzen Dag brengt meer dan 4 miljoen euro op

De tweede editie van Rode Neuzen Dag heeft 4.103.677 euro opgebracht. Dat maakten Koen Wauters en Jonas Van Geel zonet bekend tijdens de grote slotshow van de actie. Voor het goede doel werden 'rode neuzen' verkocht aan vijf euro per stuk. De opbrengst gaat integraal naar jongeren met psychische problemen. Met het geld wil Rode Neuzen Dag vijf huizen oprichten waar jongeren kunnen ontspannen, maar ook psychologische hulp kunnen krijgen.Sinterklaas viert met Studio 100

Sinterklaas viert met Studio 100

Nog drie keer slapen en dan komt Sinterklaas langs. Hij heeft heel druk intussen. Dit weekend is hij vijf keer te gast in het Sportpaleis in Antwerpen, op de Grote Sinterklaasshow. Ook de meisjes van K3, Samson en Gert en een heleboel Studio 100-figuren vieren mee.Ook de meisjes van K3 tellen mee af naar de verjaardag van Sinterklaas. Morgen komt de Sint nog twee keer naar het Sportpaleis, maar ook die shows zijn al uitverkocht. Het is voor diegenen zonder ticket wachten tot de nacht van 5 op 6 december om de Sint te kunnen ontmoeten.


Laatste acties voor Rode Neuzen Dag

Laatste acties voor Rode Neuzen Dag

Het is de slotdag van de Rode Neuzen Dag-campagne. Na twee maanden actie voeren over heel Vlaanderen wordt vanavond tijdens de slotshow bekend gemaakt hoeveel geld ingezameld is voor jongeren met psychische problemen. Ook de naam van de huizen, waar het geld voor wordt ingezameld, zal bekend gemaakt worden.Al de hele zijn er verschillende activiteit in de Rode Neuzen Dag-tent op het Gentse Sint-Pietersplein. Ook vandaag valt er nog heel wat te beleven. Vanaf 14.00 uur uur zijn er optredens van onder andere LP en Admiral Freebee. Vanavond sluit Regi het feest af.


Belgische C130 krijgt rode neus

Belgische C130 krijgt rode neus

Morgen is het zover: Rode Neuzen Dag. Het ideale moment om een laatste keer alles uit de kast te halen, zo moet ook de luchtmacht van het Belgisch leger gedacht hebben.


Manuel uit 'Fawlty Towers' overleden

Manuel uit 'Fawlty Towers' overleden

De Britse acteur Andrew Sachs, die vooral bekend is voor zijn rol als de Spaanse ober Manuel in de Britse sitcom 'Fawlty Towers', is vorige week overleden. Het nieuws raakte nu pas bekend. De in Duitsland geboren Sachs werd 86 jaar.


Brouwerijen blij met erkenning UNESCO

Brouwerijen blij met erkenning UNESCO

De cultuurorganisatie van de Verenigde Naties, Unesco, heeft de Belgische biercultuur als immaterieel cultureel werelderfgoed erkend. De brouwers hopen dat deze erkenning nog meer deuren zal openen in het buitenland. Dan kan de verkoop nog doen stijgen, maar aan de prijs willen ze niet raken, zeggen ze.


Protest tegen dode dieren van Jan Fabre

Protest tegen dode dieren van Jan Fabre

Een nieuwe tentoonstelling van Jan Fabre in het Hermitage in Sint-Petersburg lokt veel protest uit in Rusland. Het wereldberoemde museum toont 200 kunstwerken van de Belgische kunstenaar, waaronder enkele opgezette dieren. Op sociale media roepen verschillende Russen op om de expo stop te zetten met de hashtag #shameonyouhermitage. Zowel dierenactivisten als de orthodoxe kerk kanten zich tegen het werk van Fabre. Ze vinden zijn gebruik van dode dieren compleet verwerpelijk. Het Hermitage is niet van plan om toe te geven aan de kritiek en blijft achter de tentoonstelling staan.


Stan Van Samang "in 't groot" in Sportpaleis

Stan Van Samang "in 't groot" in Sportpaleis

Tien jaar geleden was hij de acteur die af en toe een beetje zong, vandaag is Stan Van Samang een van de populairste Vlaamse artiesten. Dit weekend staat hij drie keer in het Sportpaleis met een spectaculaire show.


Sinterklaas en pieten bezoeken VTM

Sinterklaas en pieten bezoeken VTM

Het zijn drukke dagen voor de Sint maar vanmiddag had hij toch even tijd om MEDIALAAN te bezoeken. De heilige man werd warm onthaald door Olga Leyers en de broers Coppens en natuurlijk veel enthousiaste kinderen.Sinterklaas had natuurlijk ook zijn grote boek bij om te kijken of alle kindjes braaf waren geweest. Geen enkele kindje had zich volgens de Sint misdragen en dat werd beloond met snoep en cadeautjes!Veel kinderen hadden voor de Sint tekeningen gemaakt en enkele kleintjes waren zo flink om hun tutje aan de Sint de geven.


Deze huizen wil Rode Neuzen Dag in België

Deze huizen wil Rode Neuzen Dag in België

Rode Neuzen Dag wil met de inzameling van het geld vijf huizen oprichten waar jongeren zich kunnen ontspannen maar ook psychologische hulp kunnen krijgen. Dat heeft ambassadrice Evi Hanssen samen met Bruno Vanobbergen, voorzitter van het bestuurscomité, aangekondigd tijdens het eerste Rode Neuzen Dag Nieuws vanuit Gent.


"5 Rode Neuzen Huizen"

"5 Rode Neuzen Huizen"

"We hopen dat we genoeg geld bijeen krijgen om jongeren een 'plek' aan te bieden waar ze terecht kunnen zonder dat hen een label wordt opgeplakt", aldus Rode Neuzen-ambassadrice Evi Hanssen en voorzitter van het bestuurscomité Bruno Vanobbergen. Concreet gaat het om vijf Rode Neuzen Huizen, een per provincie. Jongeren kunnen zich er ontspannen maar ook psychologische hulp krijgen.


Studentenkamer wordt museum

Studentenkamer wordt museum

800 studenten hebben gisteren in Gent de kotroute gelopen. In elk kot waren er tentoonstellingen of optredens van jonge kunstenaars. De bedoeling van de kotroute is om studenten in contact te brengen met kunst in hun eigen omgeving én wanneer dat voor hen het best uitkomt.


Haal jij straks een echte 'Gatz' in huis?

Haal jij straks een echte 'Gatz' in huis?

Wie een echte Sven Gatz in zijn woonkamer wil zetten, heeft daar een unieke kans voor. De minister van Cultuur heeft namelijk zelf kunstwerken gemaakt in samenwerking met een Gentse kunstenares. De beelden zullen geveild worden voor Rode Neuzen Dag.


Zo krijgen gevangenen drugs in de cel (video)

Zo krijgen gevangenen drugs in de cel (video)

Voor het eerst sinds de grote cipiersstaking van voor de zomer krijgt een televisieploeg toegang tot een gevangenis. Cathérine Moerkerke kreeg de toelating om drie cipiers te volgen in de gevangenis van Gent voor het programma CATHéRINE.


Waarom is België gek op Bruno Mars?

Waarom is België gek op Bruno Mars?

Een half uur, meer had popster Bruno Mars niet nodig om het Sportpaleis in Antwerpen haast volledig uit te verkopen. Het lijkt wel of iedereen Bruno Mars wel eens van dichtbij wil zien. De site lag vanmorgen tijdens de ticketverkoop zelfs even volledig plat. De gewone tickets waren onmiddellijk uitverkocht. Er komt dan ook een tweede concert, de dag nadien, maar er zijn alleen nog maar VIP tickets beschikbaar.Met heel wat teleurgestelde fans tot gevolg. Bruno Mars is uitzonderlijk populair met hits als 'Just The Way You Are', 'Uptown Funk' en '24k Magic'.