Eurosong: Russische mag niet deelnemen

Eurosong: Russische mag niet deelnemen

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU heeft de Russische kandidate voor het Eurovisiesongfestival, Joelia Samojlova, verboden Oekraïne de komende drie jaar te betreden. Dat maakte de veiligheidsdienst bekend. Moskou is niet opgezet met de beslissing.

Beauty & the Beast: morgen in bioscoop

Beauty & the Beast: morgen in bioscoop

Vanaf morgen is de nieuwe Beauty and the Beast te zien in onze zalen. Geen tekenfilm zoals de originele versie, maar een film met echte acteurs. De film heeft in enkele landen, zoals Maleisië en Rusland, voor controverse gezorgd omdat er een homoseksueel personage in meespeelt. In Amerika is Beauty and the Beast al gereleaset en bracht de film afgelopen weekend al 160 miljoen euro op. In de film zien we het personage Le Fou, hij is gek op Gaston en daarmee is hij het eerste Disneypersonage dat openlijk homoseksueel is.

Gestolen van Goghs opnieuw in museum

Gestolen van Goghs opnieuw in museum

Twee schilderijen van Vincent van Gogh die veertien jaar geleden waren gestolen, zijn opnieuw thuis in het Van Gogh Museum in Amsterdam.

Dit betalen vrouwen voor schoonheid

Dit betalen vrouwen voor schoonheid

In Moerkerke en de vrouwen gaat Cathérine Moerkerke op zoek naar opmerkelijke vrouwen. In de tweede uitzending spreekt ze met vrouwen die veel bezig zijn met schoonheid en hun uiterlijk. En dat mag wat kosten: Evelyne spendeert maandelijks tot vierhonderd euro om haar huid optimaal te houden. Evelyne geeft maandelijks enorm veel geld uit aan schoonheidsbehandelingen. Naast huidbehandelingen die goed zijn voor zo'n vierhonderd euro, betaalt ze ook nog zo'n 160 euro voor kinebehandelingen.

NKE0321_MEDV_FRAGMENT3_VAMPIREFACIAL_web

NKE0321_MEDV_FRAGMENT3_VAMPIREFACIAL_web

Een van die behandelingen die Cathérine Moerkerker mag bijwonen is de 'vampire facial', een behandeling die de huid moet verjongen door eigen bloed opnieuw in het gezicht te injecteren. De behandeling is niet heel pijnlijk maar wel bloederig waardoor Cathérine tijdens de behandeling van Evelyne even moet gaan zitten.

Kris Wauters krijgt programma op Joe

Kris Wauters krijgt programma op Joe

Kris Wauters van Clouseau gaat vanaf 22 april een programma op radiozender Joe presenteren. Voor Wauters is het de eerste keer dat hij een eigen programma zal presenteren.

Muzieklegende Chuck Berry overleden

Muzieklegende Chuck Berry overleden

De Amerikaanse muzieklegende Chuck Berry is overleden, dat melden Amerikaanse media op gezag van de politie. Hij werd negentig jaar oud. De zanger werd vanmiddag bewusteloos aangetroffen in St. Charles County, Missouri, aldus de politie.

De beroemde 'duck walk' van Berry

De beroemde 'duck walk' van Berry

Muzieklegende Chuck Berry is overleden op 90-jarige leeftijd. Hij werd bekend met hits zoals 'Johnny B. Goode', 'Sweet Little Sixteen' en 'Maybellene". Ook zijn iconische 'duck walk', die we ook kennen van Angus Young van AC/DC, zal herinnerd worden.

Dit zijn de nieuwe Monopoly pionnen

Dit zijn de nieuwe Monopoly pionnen

Wie graag met de vingerhoed, schoen of kruiwagen speelt tijdens een potje Monopoly, zal zijn oude spel niet mogen weggooien. Want bij de nieuwe uitgave van het spel zullen die drie pionnen vervangen worden door drie nieuwe: de badeend, de pinguïn en de T-Rex.

Belgische artiesten mogen VS niet in

Belgische artiesten mogen VS niet in

De Belgische artiesten van SX en Coely mogen de Verenigde Staten niet in. Ze zouden optreden op het showcasefestival SXSW in Austin (Texas), maar dat gaat nu dus niet door. Dat lieten ze weten op hun Facebookpagina.

Anaïs: "Ik hou zelf de touwtjes in handen"

Anaïs: "Ik hou zelf de touwtjes in handen"

Anaïs: "Ik hou zelf de touwtjes in handen" De reportagemaakster gaat vanavond langs bij Anaïs, de veertigjarige vrouw is sinds een kleine drie jaar prostituee. Ze vertelt aan Cathérine hoe belangrijk het is om zelf de touwtjes in handen te houden Moerkerke en de Vrouwen is vanavond om 21.50 uur te zien bij Vtm.

Wat als prostitutie niet zo bestaan?

Wat als prostitutie niet zo bestaan?

Wat als prostitutie niet zo bestaan? Moerkerke en de Vrouwen is vanavond om 21.50 uur te zien bij Vtm.

Henri PFR laat AB ontploffen

Henri PFR laat AB ontploffen

België is een nieuwe DJ-sensatie rijker. Brusselaar Henri PFR scoort momenteel een hit met Until the end. Een nummer dat hij opnam met de Londense zangeres Raphaella. De 20-jarige dj stond gisteren in een uitverkochte AB in Brussel.

Henri PFR maakt al muziek sinds zijn veertiende. Hij scoorde al eens een kleine clubhit. Doorbreken deed hij pas echt met zijn laatste single Until the end. Daarmee scoorde hij in geen tijd een gouden plaat. Deze zomer komt zijn grote droom uit: optreden op Tomorrowland. "Tommorrowland is het podium van de electronische muziek.

William Boeva stelt nieuwe show voor

William Boeva stelt nieuwe show voor

Gisteravond is in Geel de nieuwe show van comedian William Boeva in première gegaan. Die heet toepasselijk Reset, want hij maakt er inderdaad een soort van herstart mee. Boeva wil afrekenen met zijn imago als zou hij alleen maar dwergenmoppen maken.

Het aantal dwergenmoppen mag dan drastisch gedaald zijn, helemaal verdwijnen doen ze niet. Op een telraam houdt hij het aantal mooi bij tijdens de show.

Boeva wil met zijn show de perceptie rond zichzelf resetten. "Ik wil dat de mensen leren kennen wie ik echt ben.

Belg speelt terrorist in film Patriots Day

Belg speelt terrorist in film Patriots Day

Volgende week gaat de film Patriots Day in première in België, de film over de bomaanslagen tijdens de marathon van Boston van vier jaar geleden. De hoofdrol, een politieagent die de daders wil vatten, wordt vertolkt door Mark Wahlberg. Een Bruggeling speelt de rol van een van de terroristen. Op 15 april 2013 kwamen drie mensen om en vielen er 260 gewonden toen er twee bommen ontploften dichtbij het parcours van de marathon van Boston.

K3-water moet kinderen meer doen drinken

K3-water moet kinderen meer doen drinken

Vanaf nu kunnen kinderen niet alleen koeken of ijsjes van K3 krijgen, maar ook gewoon water. Niet gezoet, niet bruisend, maar gewoon mineraalwater. Zo zullen kinderen meer drinken, zegt Studio 100. Vanochtend zijn aan de bron van Ordal in Ranst de eerste flesjes van de band gerold.

Niet enkel buitenlucht is slecht

Niet enkel buitenlucht is slecht

De lucht die we dagelijks inademen is van slechte kwaliteit. En dan gaat het niet alleen om de lucht buiten met al dat fijn stof , maar ook in huis. Mensen krijgen er astma of allergieën van. Beweging.net, het vroegere ACW, gaat daarom luchtconsulenten opleiden, vrijwilligers die bij mensen thuis advies geven.

Romeo's stellen film voor: H.I.T.

Romeo's stellen film voor: H.I.T.

In H.I.T. moeten de drie Romeo's de Vlaamse showbizz van de ondergang redden. Er wordt natuurlijk heel wat afgezongen in de film, maar het blijft vooral een komedie waarin de hoofdrolspelers zichzelf niet al te serieus nemen.

Nieuwe King Kong morgen in bioscoop

Nieuwe King Kong morgen in bioscoop

Vanaf morgen kan je in de bioscoop gaan kijken naar Kong Skull Island, een nieuwe King Kong-film. Skull Island is een mysterieus eiland in de stille Zuidzee. Een groep wetenschappers wil dat eiland in kaart brengen, maar staat opeens oog in oog met een reusachtige aap.