Video: Tweede seizoen Unbreakable Kimmy Schmidt binnenkort te zien

20/02/16 om 08:45 - Bijgewerkt om 08:45

Vanaf 15 april is op Netflix het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt, de comedyreeks over de 29-jarige Kimmy Schmidt die na vijftien jaar uit haar ondergrondse bunker wordt gered en een allerminst verlaten New York aantreft, te zien. Bekijk nu alvast de trailer.

Video: Tweede seizoen Unbreakable Kimmy Schmidt binnenkort te zien

© GF

Unbreakable Kimmy Schmidt focust - jawel - op ene Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), die het grootste deel van haar leven heeft doorgebracht in een sekte die haar wijsmaakte dat de wereld zoals zij die kende door een apocalyps van de kaart is geveegd. Wanneer Schmidt na vijftien jaar uit haar ondergrondse bunker wordt gered en een allerminst verlaten New York aantreft, zegt ze haar oude, naar mottenballen en stamppot geurende bestaan vaarwel en besluit ze opnieuw te beginnen in de grootstad.

Met een open geest en ogen die bijna uit hun kassen rollen, vindt ze een nieuwe job (een neurotische Jane Krakowski bijstaan in haar oh zo drukke leven als socialite), een nieuwe flatgenoot (de flamboyante Tituss Burgess) en een leven waarvan ze nooit dacht dat het nog mogelijk was.

Alle dertien afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf 15 april te zien op Netflix. Bekijk nu alvast de trailer.

Voor degenen die het eerste seizoen gemist hebben: de trailer van de eerste reeks:

Onze partners