U wacht nog op House of Cards 3? Dit zijn 2 véélbelovende fragmenten: 'Waarom toonde ik genade?'

25/06/15 om 16:35 - Bijgewerkt om 16:35

U moet wachten tot House of Cards seizoen 3 op DVD uitkomt om te weten hoe het Frank en Claire Underwood vergaat als machtigste koppel van de wereld? Laat deze twee bloedstollende fragmenten de pijn verzachten. 'Als je aan jezelf twijfelt, ga ik dat niet aanmoedigen'

U wacht nog op House of Cards 3? Dit zijn 2 véélbelovende fragmenten: 'Waarom toonde ik genade?'

Frank Underwood © Netflix

De mensen voor wie geduld geen schone deugd is, hebben House of Cards 3 al lang gezien op Netflix. Eind februari werd de serie er volledig gelanceerd.

Wie het nog old skool bij DVD's houdt - zo snel gaat de technologisch eevolutie, dus: DVD's zijn old skool - kan pas vanaf 8 juli weer in de ogen gekeken worden door de gewetenloze Frank Underwood.

Machtiger dan ooit is hij in het derde seizoen, want seizoen twee sloot hij af samen met de carrière van zijn voorganger als president. Nu hij zelf in The Oval Office zit, heeft hij zijn hoogste ambitie bereikt.

Underwood is op zijn best als hij verteerd wordt door zijn ambitie. Nu die is vervuld kan u zich afvragen wat hem nog in lichterlaaie kan zetten? Zonder teveel prijs te geven: Claire is niet meteen het type First Lady dat genoegen neemt met een rol in de schaduw.

'Je moet een beetje menselijk zijn als je president bent'

'Als je aan jezelf twijfelt, ga ik dat niet aanmoedigen'

Dit is nog eens de trailer van seizoen drie:

Onze partners