'Sherlock': Interactieve trailer voor Seizoen 3

09/12/13 om 12:36 - Bijgewerkt om 12:36

Bron: Knack Focus

Benedict Cumberbatch keert terug als de geniale detective Sherlock Holmes in de gelijknamige Britse krimireeks, vanaf 4 januari op Canvas. Bekijk de interactieve trailer van Seizoen 3, met exclusieve fragmenten.

Sinds de meesterlijke update van Sherlock Holmes door de BBC wordt Benedict Cumberbatch tot het kruim van de Britse acteurs gerekend. In de eerste seizoenen van de heerlijke krimireeks vertolkte hij de titelrol op verrukkelijke wijze als een excentrieke, quasi-autistische speurneus, die gebruikt maakt van hedendaagse hulpmiddelen als een smartphone, de iPad en het internet om de hem voorgelegde misdaden op te lossen. De man had niet veel tijd nodig om menig hart in de huiskamer te veroveren.

Vanaf 1 januari lanceert BBC het derde seizoen rond de geniale detective. Drie dagen later kunt u terecht op Canvas voor de nieuwe afleveringen. In afwachting heeft de Britse openbare omroep een eerste lange trailer gelanceerd. Voor de diehards is er de interactieve trailer: klik hier om nu al exclusieve content te ontdekken (opgelet, spoilers alert).

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info