'Safety First' lanceert nu ook computergame

23/10/14 om 11:51 - Bijgewerkt om 11:52

Dirk, Luc, Ingrid en Smos trekken alle registers open om het tweede seizoen van 'Safety First', dat op 29 oktober wordt afgetrapt op VTM, te promoten. Na het nummer 'We Are Security' komen ze nu met een heus 'Safety First'-game op de proppen.

'Safety First' lanceert nu ook computergame

© VTM

We hebben allemaal kunnen genieten van een hilarisch eerste seizoen van 'Safety First', een Vlaamse comedyreeks over een niet al te succesvol securityteam onder leiding van Dirk Porrez (Bruno Vanden Broecke). Nu het tweede seizoen bijna van start gaat, gooit het team alles in de strijd om reclame te maken. Het nummer 'We Are Security' was een schot in de roos en deze keer gaat het team nog een stapje verder. Ze brengen hun eigen game uit, dat getuigt van 'dedication'.

In het 'Safety First'-spel kruip je in de huid van je favoriete personage en sta je in voor de bewaking van vier deuren. Jouw taak bestaat erin ervoor te zorgen dat enkel mensen met een groene kaart passeren. De rest hou jij met een streng, maar vakkundig hand tegen. Stop je iemand die een gele kaart vastheeft, verzamel je een power-up die eigen is aan je personage. (WH)

Speel het spel op de website van VTM.

En geniet nog eens van hun zangtalent. De hitsingle 'We Are Security'.

Het nieuwe seizoen van 'Safety First' gaat op woensdag 29 oktober om 20u35 in première op VTM.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info