Kobe Ilsen en Sven Ornelis in de running voor titel 'Slimste Mens'

10/08/15 om 10:09 - Bijgewerkt om 10:13

De eerste namen van de VIER-quiz De Slimste Mens raken druppelgewijs bekend. Na Stan Van Samang, Bart Verhaeghe en Kim Clijsters dingen ook Kobe Ilsen en Sven Ornelis mee naar ''s werelds meest prestigieuze' titel.

Kobe Ilsen en Sven Ornelis in de running voor titel 'Slimste Mens'

© VRT

Dat 'De slimste mens ter wereld' ook dit jaar terugkeert naar je beeldscherm was al bekend. Net als de eerste drie namen die onlangs werden gelekt: Club Brugge-voorzitter enzakenman Bart Verhaeghe, zanger-acteur Stan Van Samang en ex-tenniskampioene Kim Clijsters. Vandaag werd het lijstje aangevuld met Eén-presentator Kobe Ilsen en Sven Ornelis, de bekende radiostem die na 14 jaar de ochtendshow bij Q-music gepresenteerd te hebben, de fakkel in september doorgeeft aan jong talent. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Pas volgende maand wordt de volledige deelnemerslijst van het dertiende seizoen bekendgemaakt. 'Er zitten verrassingen tussen', verzekert Vier-woordvoerder Kristof Demasure de deredactie.be. Ook de juryleden, de startdatum en het aantal afleveringen worden dan bekendgemaakt. Alleen de gastheer is en blijft voorlopig een certitude: Erik Van Looy.

Onze partners