Hugh Laurie maakt blues-album

26/07/10 om 10:44 - Bijgewerkt om 10:44

Bron: Knack Focus

'House'-acteur Hugh Laurie heeft een contract getekend bij Warner, en duikt met topproducer Joe Henry de studio in om een blues-album op te nemen.

Hugh Laurie maakt blues-album

Hugh Laurie - de populaire hoofdrolspeler uit de succesvolle Amerikaanse televisieserie 'House M.D.' - gaat deze zomer nog een blues-album opnemen. Achter de knoppen zit niemand minder dan Joe Henry (muzikant, producer én Grammy Award-winnaar), die in het verleden met onder anderen Elvis Costello en Solomon Burke heeft samengewerkt.

De ondertussen 51-jarige Hugh Laurie tekende recentelijk een contract bij de platenmaatschappij Warner, die Laurie's album dit najaar zal uitbrengen.

De Britse acteur speelt keyboard bij de charity-groep Band From TV - zie onderstaand filmpje -, en leverde een gastbijdrage aan het laatste album van zanger-acteur Meat Loaf, die overigens in een 'House'-aflevering te zien geweest is.

Michael Ilegems

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info