'Gilmore Girls: A Year in the Life' teaser zet de toon: de snelst pratende tv-personages zijn terug

28/07/16 om 09:35 - Bijgewerkt om 09:41

Op de tonen van 'Where You Lead' krijgen we in een vloeiende beweging het fictieve stadje Stars Hollow te zien. Lorelai stelt ook een hamvraag in de teaser: 'Zou Amy Schumer me leuk vinden in het echte leven?'

'Gilmore Girls: A Year in the Life' teaser zet de toon: de snelst pratende tv-personages zijn terug

Lorelai & Rory © Netflix

Luke's, Dragon Fly Inn, Doose's Market, het dorpsplein: fans worden meteen terug in de Gilmore Girls-wereld gezogen in deze teaser. Ook de beroemde soundtrack 'Where You Lead' werd behouden.

Op 25 november is het zover, dan gaat 'Gilmore Girls: A Year in the Life' in première op Netflix. De revival bestaat uit vier afleveringen van ieder 90 minuten, elk gesitueerd in een verschillend seizoen. Heel wat originele castleden zijn opnieuw van de partij. En ook Amy Sherman-Palladino, die na een geschil de serie moest verlaten voor de finale, mocht opnieuw de pen oppakken en de Netflixrevival schrijven en regisseren.

De tagline 'seizoenen veranderen, maar sommige dingen blijven altijd hetzelfde' wordt meteen verduidelijkt wanneer we Lorelai en Rory aan de keukentafel in hun Duraceltempo over popcultuur horen praten. Yep, de Gilmore Girls zijn nog steeds dezelfde. 'Once a Gilmore, always a Gilmore'.

Wedden dat u de hele dag 'Lalalalalalalala' loopt te neuriën na het zien van deze teaser?

(LP)

Onze partners