'Game of Thrones'-ster bevestigt per ongeluk vierde seizoen van de reeks

05/03/13 om 14:44 - Bijgewerkt om 14:44

Bron: Knack Focus

Charles Dance, een van de belangrijkste acteurs in de HBO-reeks 'Game Of Thrones', heeft per toeval verklapt dat de opnames voor het vierde seizoen binnenkort beginnen. Meteen een primeur.

'Game of Thrones'-ster bevestigt per ongeluk vierde seizoen van de reeks

De acteur, die de machtige heer Tywin Lannister uit Westeros speelt, begint binnenkort aan de opnames voor het vierde seizoen van 'Game Of Thrones'. Dat zei hij tijdens een interview voor de promotie van de Blu-Ray van seizoen 2. Het is de eerste keer dat er sprake is van effectieve opnames van een nieuw seizoen.

Dance zei: "We gaan starten met seizoen 4, is het niet ? We krijgen onze scripts redelijk vroeg, veel vroeger dan bij gelijkaardige series. Meestal krijg je één aflevering en moet je hopen dat wat komt in de volgende even goed is. Ik denk dat er al zes scripts geschreven zijn en die zullen we binnenkort wel te zien krijgen zodat we ons kunnen voorbereiden voor de opnames."

'Game of Thrones' is een fantasy televisieserie van het Amerikaanse televisienetwerk HBO en vertelt het verhaal van de strijd om de macht in en rond het westelijke continent Westeros. De reeks is gebaseerd op de boeken uit de serie 'Het Lied van Ijs en Vuur' van George R. R. Martin. Het eerste seizoen van 'Game of Thrones' was in 2011 genomineerd voor maar liefst dertien Emmy Awards. (XVdL)

Lees meer over:

Onze partners