Game of Thrones Seizoen 6 aangekondigd met Jon Snow op poster

24/11/15 om 09:46 - Bijgewerkt om 16:39

HBO heeft de eerste poster van het zesde luik van Game Of Thrones vrijgegeven. Guess who's back. De première is voorzien in april.

Game of Thrones Seizoen 6 aangekondigd met Jon Snow op poster

© /

Game Of Thrones-fans van het eerste uur hebben afgelopen maanden flink gedebatteerd over die ene laatste scène van seizoen vijf. Wat is er precies gebeurd met knuffelheld, vechtkampioen én good guy Jon Snow, nadat hij werd neergestoken door zijn eigen 'kameraden'?

Is hij zo dood als een pier, zal hij langzaamaan het loodje leggen, of heeft hij de gewelddaad overleefd? In deze cultserie waar iedereen vroeg of laat sterft, is dit een hot item onder de fans. Met de nieuwe poster van Seizoen 6, waarop een bebloede Jon Snow werd afgebeeld, gooit HBO nog wat peper op de discussie. Het beeld werd de wereld ingestuurd via het officiële Twitterkanaal van de serie.

Eén ding staat vast: de protagonist ziet er wel erg bleek uit. Maar in Game Of Thrones gebeuren de gekste dingen. Gespecialiseerde Amerikaanse websites denken zelfs dat Snow zal reïncarneren als een wolf. Dat is inderdaad ook een optie.

Het zesde luik van het fantasy-epos gaat naar goede gewoonte in april in wereldpremière. (DB)

Lees meer over:

Onze partners