Derde seizoen van 'Sherlock' vanaf 4 januari op Canvas

04/12/13 om 12:41 - Bijgewerkt om 12:41

Bron: Knack Focus

Goed nieuws voor de Sherlock-fans: vanaf 4 januari toont Canvas het derde seizoen van de Britse Krimireeks over de excentrieke detective, vertolkt door Benedict Cumberbatch. Amper drie dagen na de première op BBC.

Derde seizoen van 'Sherlock' vanaf 4 januari op Canvas

© Twitter

Sherlock Holmes stortte in de laatste aflevering van het vorige seizoen te pletter vanop een hoog Londens gebouw. Hoe het nu verder moet zie je vanaf 4 januari op Canvas, want dan toont de zender de eerste aflevering van het derde seizoen. Amper drie dagen na de Britse première. Dat maakte Canvas bekend via Twitter.

De trailer die in november werd gelanceerd onthulde al de verrijzenis van de even geniale als excentrieke detective, vertolkt door Benedict Cumberbatch. Het filmpje verraadt immers dat zijn sidekick John Watson, gespeeld door Martin Freeman, zich een ongeluk schrikt op het moment dat hij hem ziet binnenstappen in een restaurant.

De krimireeks leverde al geweldige tv-momenten op. 'Sherlock returns, but will things ever be the same again?' is de hamvraag aan de vooravond van seizoen 3. (DB)


Onze partners