Comedian Andy Samberg zal Emmy's presenteren

13/03/15 om 08:24 - Bijgewerkt om 09:28

Bron: Belga

De Amerikaanse comedian Andy Samberg, bekend van de serie "Brooklyn Nine-Nine", presenteert op 20 september de 67ste editie van de Emmy Awards, de "Oscars" van de Amerikaanse televisie.

Comedian Andy Samberg zal Emmy's presenteren

Andy Samberg © Reuters

"Andy is uitmuntend in alle aspecten van het universum van de televisie, zowel voor als achter de camera", aldus de voorzitter van de Television Academy, die de Emmys organiseert, op de website emmys.com. "Hij is onverschrokken, hilarisch, het is een acteur, zanger en bekroonde scenarist, met een ongelooflijke ervaring met livetelevisie. We weten dat hij de mensen zal doen lachen en de tv-kijkers een fantastische avond zal bieden waarvan ze zullen genieten."

Samberg, die deel uitmaakte van "Saturday Night Live", won in 2014 een Golden Globe voor zijn rol in "Brooklyn Nine-Nine", een parodie op de vele politieseries. Samberg maakte vooral furore met zijn muzikale project The Lonely Island. Wij weten alvast hoe Samberg het zal doen als presentator.

De nominaties voor de awardshow, die plaatsvindt in het Nokia Theatre in Los Angeles en wordt uitgezonden op televisiezender Fox, zullen op 16 juli bekendgemaakt worden.

Lees meer over:

Onze partners