2BE-programma 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' wint prestigieuze Rockie Award in Canada

09/06/15 om 08:35 - Bijgewerkt om 08:36

Het Vlaamse sketchprogramma 'vol gênante situaties die je zo snel mogelijk wil vergeten' won op het prestigieuze televisiefestival in Banff een Rockie Award in de categorie Sketch & Comedy.

2BE-programma 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' wint prestigieuze Rockie Award in Canada

© VMMA

Het 2BE-programma "En Toen Kwam Ons Ma Binnen" heeft maandagavond een Rockie Award gewonnen in de categorie Sketch & Comedy. Dat meldt Medialaan, moederholding van de commerciële zender.

De Rockie Awards worden uitgereikt op het Banff World Media Festival, het prestigieuze internationale televisiefestival dat maandagavond zijn ontknoping kende in de Canadese stad Banff. Het is de grootste competitie in zijn soort.

Met meer dan 40 deelnemende landen voor 26 categorieën van programma's, van drama over documentaire en comedy tot kids en digitaal. De genomineerden werden geselecteerd door meer dan 350 juryleden uit de internationale professionele entertainment- en mediawereld. Naast "En Toen Kwam Ons Ma Binnen", waren ook de VTM-programma's "Lang Leve" en "Het Lichaam van Coppens" en de VRT-productie "Via Annemie" genomineerd voor een Rockie Award. (Belga)

Onze partners