Win festivaltickets

Focus trakteert op vip-tickets voor Suikerrock en Sfinks Mixed, een tiendagenpas voor Brussels Summer Festival en een muzikale bootsessi van Zimmerman tijdens Boomtown.

Win festivaltickets

SFINKS MIXED FESTIVAL © Alle rechten voorbehouden

1X2 HOSPITALITYPACK SFINKS MIXED

Vanaf 28/7 kan jong en oud vier dagen lang op Sfinks Mixed in Boechout proeven van muziek uit alle hoeken van de wereld. Eén duo krijgt op zaterdag 30/7 een exclusieve rondleiding achter de schermen, toegang tot de backstagebar én een hotelovernachting. Voor wanneer u dat ene mojitootje te veel hebt achterovergeslagen... Saude!

4X1 VIPTICKET SUIKERROCK

Op het zoetste zomerfestival kunt u dit jaar Belgische toppers als dEUS, Balthazar en Tourist LeMC aan het werk zien. Het buitenland wordt op Suikerrock vertegenwoordigd door onder anderen Deep Purple en de familie Corr. 2 duoviptickets voor vrijdag 29/7, 1 duovipticket voor zaterdag 30/7 en 1 duovipticket voor zondag 31/7 liggen hier zo maar voor het grijpen!

1X2 10-DAY PASS BRUSSELS SUMMER FESTIVAL

Het Brussels Summer Festival zorgt van vrijdag 5 tot zondag 14/8 voor meer dan één zomerse muzikale noot in de hoofdstad, met onder veel meer Pete Doherty, Songhoy Blues, Tindersticks, Balthazar, Lost Frequencies en Hooverphonic. Wij mogen 2 duopassen voor de tien dagen weggeven.

2X2 TICKETS BOOTSESSIE ZIMMERMAN

Balthazar-bassist Simon Casier maakt een muzikale zijsprong en gaat voortaan ook als Zimmerman door het leven. U kunt hem op woensdag 20/7 op Boomtown aan het werk zien. Iets exclusiever: vier Knack Focus-lezers kunnen van een voorsmaakje van zijn debuutalbum The Afterglow genieten al dobberend op de luwe Leiewateren. Licht het anker!

Onze partners