Singles top-5 # 4

02/02/12 om 13:56 - Bijgewerkt om 13:56

Bron: Knack Focus

'It's R&B but hella progressive', twitterde Banks over haar nieuwe single. Met dank aan de stuiterbeats van Machinedrum - check ook het non-verbale origineel op hun SXLND-ep. En de andere singles van de week.

NicolasJaar - And I Say

Schuchtere percussie verdwaald in ochtendgrijs, een piano aan het koffie-infuus en het meisjesparlando van Hollywoodtelg Scout LaRue Willis. Nico doet het weer.

Mickey feat. Monarchy - Love For Sale
Het Brussels clubtalent Mickey gaat samen met de Britse synthpoppers van Monarchy voor loepzuivere discopop. Scissor Sisters is gewaarschuwd.

Azealia Banks - NEEDSUMLUV 'It's R&B but hella progressive', twitterde Banks over haar nieuwe single. Met dank aan de stuiterbeats van Machinedrum - check ook het non-verbale origineel op hun SXLND-ep.

Django Django - Default Goed op weg om ons favoriete indiebandje van dit voorjaar te worden: het Schotse Django Django - klinkt als The Beta Band met een kolonie rode mieren in hun broek.

Symmetry - Over The Edge Voor diegenen die de soundtrack van Drive even straf vonden als de film zelf. Alle ongebruikte soundcapes van Johnny Jewel (Glass Candy, Chromatics) staan op soundcloud.

Onze partners