She & Him brengen kerstplaat uit

09/09/11 om 10:37 - Bijgewerkt om 10:37

Bron: Knack Focus

De zomer van 2011 was niet veel soeps. De Amerikaanse indie-/folkband She & Him zit dus met haar gedachten al in december. De groep is momenteel een album aan het opnemen die de naam A Very She & Him Christmas zal dragen.

She & Him brengen kerstplaat uit

De zangeres van She & Him Zooey Deschanel liet via twitter weten dat hun derde studioalbum in aantocht is. Hun eerste twee platen, Volume 1 en Volume 2 (2008, 2010), bestaan uit eigen nummers en een aantal covers, vaak begeleid door muzikanten als Rachel Blumberg, Mike Coykendall en Mike Mogis.

De vrij recente band kwam tot stand toen actrice Zooey Deschanel op de set van The Go-Getter aan M. Ward, het tweede lid van de groep, werd voorgesteld door regisseur van dienst Martin Hynes. Deschanel verscheen in een aantal afleveringen van Weeds en speelde de hoofdrol in 500 Days of Summer.

Ze heeft altijd graag liedjes gezongen en geschreven, maar pas na haar ontmoeting met singer-songwriter M. Ward liep ook haar zangcarrière op wieltjes. Hij is al een aantal jaren langer actief in de muziekwereld. Hij werkte zowel solo als aan het project Monsters of Folk en nu aan She & Him.

Hun kerstalbum A Very She & Him Christmas mogen we tijdens de feestdagen in onze winkels verwachten.

Voor wie niet vertrouwd is met de muziek van She & Him: een eerste kennismaking met een nummer uit hun debuutplaat: Why Do You Let Me Stay Here?

(JH)

Onze partners