Quid de zomerhit?

© iStock

Quid de zomerhit? Happiness

Quid de zomerhit? Happiness

Nog tot eind augustus halen we elke dag een zomerhit onder het stof vandaan. Vandaag: Happiness van Sam Sparro in een remix van The Magician.


Quid de zomerhit? Born to Run

Quid de zomerhit? Born to Run

Nog tot eind augustus halen we elke dag een zomerhit onder het stof vandaan. Vandaag: Born to Run van Bruce Springsteen.


Quid de zomerhit? Dos cervezas

Quid de zomerhit? Dos cervezas

Nog tot het einde van deze maand halen we elke dag een zomerhit onder het stof vandaan. Vandaag: 'Dos Cervezas' van Tom Waes.


Quid de zomerhit? Marina

Quid de zomerhit? Marina

Nog tot het einde van deze maand halen we elke dag een zomerhit onder het stof vandaan. Vandaag: 'Marina' van Rocco Granata.Quid de zomerhit? Ecuador

Quid de zomerhit? Ecuador

Nog tot het einde van deze maand halen we elke dag een zomerhit onder het stof vandaan. Vandaag: Ecuador van Sash!Quid de zomerhit? Ma Baker

Quid de zomerhit? Ma Baker

De zomerhit is dood, lang leve de zomerhit! Werd er tijdens de zomers van weleer steevast één welbepaald lied grijsdraaid tot je het nooit meer wou horen, dan is het aanbod vandaag veel meer versnipperd. Nog de hele maand augustus gedenken wij het heengegane stukje muziekgeschiedenis, en halen we elke dag een onvervalste zomerhit onder het stof vandaan. Vandaag: Ma Baker.


Quid de zomerhit? De Macarena

Quid de zomerhit? De Macarena

De zomerhit is dood, lang leve de zomerhit! Nog de hele maand augustus gedenken wij heengegane stukjes muziekgeschiedenis en presenteren we u elke dag een zomerhit van weleer. Vandaag: de Macarena.