Promofilmpje Vlaamse band haalt Coldplay-site

04/02/13 om 17:40 - Bijgewerkt om 17:40

Bron: Knack Focus

Coldplay heeft een filmpje van de Vlaamse groep Garcia Goodbye opgepikt en op zijn site gezet. In de video stuurt de band hun nieuwe single via heliumballonnen de wijde wereld in.

Promofilmpje Vlaamse band haalt Coldplay-site

Garcia Goodbye, een popgroep uit Vilvoorde, brengt binnenkort de nieuwe single 'Horizon' uit en het leek hen dan ook toepasselijk om het nummer ter promotie letterlijk de hemel in te sturen. Via USB-sticks, vastgeknoopt aan heliumballonnen werd het nummer op verschillende locaties 'gelost'.

Tot grote verbazing van de groep belandde een stick tot in Denemarken. Aangezien de band had beloofd om een bezoekje te brengen aan de eigenaar van de ballon die de verste reis had gemaakt, trokken de leden naar Scandinavië.

Het filmpje werd intussen ook doorgespeeld naar Coldplay die het op hun website plaatsen, klik hier. De Britse wereldband vraagt namelijk aan zijn fans om inspirerende of grappige montages door te sturen en kiest daar elke dag één filmpje uit.

Het kan soms heel snel gaan in de muziekwereld! Garcia Goodbye is uiteraard bijzonder blij met de steun van Coldplay: "Dit is echt een ongelooflijk avontuur geworden!" (XVdL)

Lees meer over:

Onze partners