Nieuw nummer van The Strokes online

14/02/13 om 16:33 - Bijgewerkt om 16:33

Bron: Knack Focus

De Amerikaanse band heeft een nieuw nummer op het internet gezet. 'All The Time' is de eerste officiële single uit hun nieuwe album 'Comedown Machine', dat vanaf 26 maart in de winkels ligt.

Nieuw nummer van The Strokes online

De indieband The Strokes heeft de eerste single, 'All The Time', van hun vijfde album gereleased. De opvolger van hun vorige plaat 'Angels' komt uit op 28 maart. Het is de eerste keer in bijna twee jaar tijd dat de groep nog eens een officiële single uitbrengt. Voorlopig moet het nummer het nog zonder videoclip doen.

De groep rond frontman Julian Casablancas had met 'One Way Trigger' al eerder een voorproefje van het nieuwe album de wereld ingestuurd. Het nummer werd gemengd onthaald, omdat het veel gelijkenissen toont met de jaren '80-hit 'Take On Me' van A-Ha.

The Strokes kwamen in 2001 door de grote poort binnen met hun debuutalbum 'Is This It'. De New Yorkers werden direct beschouwd als leidende figuren in de postpunk- en garage rock revival. De band bracht daarna nog twee platen uit, tot ze in 2006 beslisten om een lange pauze te nemen. In 2011 keerden ze terug met het album 'Angels'. (XVdL)The Strokes - All The Time

The Strokes - Last Night

Onze partners