Nationale Eurosong-voorronde met Eva Daeleman en Peter Van de Veire

25/11/13 om 10:38 - Bijgewerkt om 10:38

Bron: Knack Focus

Eva Daeleman en Peter Van de Veire presenteren vanaf 2 februari zeven zondagen lang de nationale voorronde van Eurosong 2014. De zoektocht naar de Belgische kandidaat loopt dit jaar iets anders.

Eva Daeleman en Peter Van de Veire gaan vanaf 2 februari Eurosong 2014 presenteren. De zoektocht naar de kandidaat voor het 59ste Eurovisiesongfestival loopt dit jaar anders.

Zeven zondagen lang stomen muziekexperten Piet Goddaer, Jef Martens, Ruslana en nog een vierde expert de kandidaten klaar, maar uiteindelijk heeft de kijker het laatste woord tijdens een live finale waarin de zes beste kandidaten het tegen elkaar opnemen.

Een-presentatrice Daeleman was tijdens de eerste jaren van MNM Peters vaste sidekick in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. 'Ik ben zeer blij met Peter als co-presentator', zegt ze. 'Hij is een beetje mijn zatte nonkel. We hebben dezelfde flauwe humor en weten goed wat we aan elkaar hebben. Ik heb al zoveel van Peter geleerd op de radio, blij dat ik dat nu ook kan doen op televisie.'

Onze partners