Actuele Thema's »

The Black Keys kondigt nieuw album aan

dinsdag 11 oktober 2011 om 09u58

Interesse in een tweedehands busje? Dat moeten de heren van The Black Keys ook gedacht hebben. Ze prijzen het nieuwe album 'El Camino' aan in een geestig reclamefilmpje.

Met de aankondiging van een Europese tournee die ook de Lotto Arena in Antwerpen aandoet, kon nieuws van een nieuw album niet lang meer op zich laten wachten. En kijk, daar verscheen al gauw een mysterieus filmpje op Youtube. 


Daarin prijst acteur Bob Odenkirk, bekend van onder andere Breaking Bad, een tweedehands busje aan: de El Camino uit 1994. Althans, dat probeert hij. Bekijk zijn verkoopstrucs hieronder.


Om het helemaal compleet te maken, werd de website Wanna Buy a Van opgericht. Benieuwd naar meer info over deze El Camino? Bel dan even naar Dan of Pat op het nummer dat je daar vindt. De eerste single, 'Lonely Boy' verschijnt op 26 oktober

Tracklist:
01 Lonely Boy
02 Dead and Gone
03 Gold on the Ceiling
04 Little Black Submarines
05 Money Maker
06 Run Right Back
07 Sister
08 Hell of a Season
09 Stop Stop
10 Nova Baby
11 Mind Eraser
Het album 'El Camino' komt uit op dinsdag zes december. Schrijf je brief al maar naar Sinterklaas. The Black Keys staat op 23 januari in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets kosten 34 euro en kunnen via deze link gekocht worden. (TS)

Knack Focus-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Meeste reacties

 

Agenda